Cobbel Hill fair

Hallåja!
Idag har varit en skojig dag, de har hänt ganska mycket! Dagen började med att jag och Andrew åkte iväg och handlade mat, och sedan packade vi upp den och han tog en öl. Sedan åkte vi till Cobbel hill fair och kollade djur. Mycket konstigt folk, de var jag, Andrew och en massa barnfamiljer och en jäkla massa ynnor! Jag har gjort roligare saker i mitt liv, men de är bättre att jag kommer ut och ser så mycket som möjligt innan skolan börjar för sen kommer allt gå i 190! När vi kom hem därifrån så satte vi oss utomhus och dom tog varsitt glas vin, och jag tog ett glas juice. Sedan började vi på maten, de bjöds på hamburgare med majskolv och ett glas wasser. Efter maten gick vi in och satte på filmen Madagascar escape 2 Africa, som är sjukt skojig! Nu ska denna svensk sova, gonatt!
Jag håller tummarna för er grabbar, se till att vinna Ystad Open!  

Varför har vi inte afro-chickens hemma?


John Deere is the shit! ;)


Muuuuuuuuuuuu


Här har man inte hundtävling utan här har man gettävling


Oscar ville gärna att jag la upp en bild på honom.. ;)


Deadliest Catch

Tjaa!

Orkade inte göra ett inlägg igår kväll efter att jag kom hem från en supertrevlig dag/kväll hos Scott.
Som sagt, vi åkte ut med hans lilla båt och drog upp två "burar". I den första var där 0 räkor, men i den andra ”buren” var där 70 st! För första gången i mitt liv tyckte jag de va gott med räkor!!
Igår bröt jag mitt första D de var drive D:et, Scott orkade inte köra båten så jag fick köra den både dit och hem! För er som inte vet så har jag fyra D jag måste följa, Drink, Drive, Date och Drugs och jag bröt drive D:et igår. Nu ska jag gå och snacka med Nora och Andrew om vad vi ska göra idag!

Hörs senare idag!

(Hur kunde YIF förlora över IFK idag!?)


Nästan lika stor maskin som i Deadliest Catch! ;)

Här är vår enorma fångst..


Torsdag

Hallåeller!

Idag har jag inte gjort jättemycket mer än att snackat med kompisar och laddat ner filmen Space Jam. Den ska jag se ikväll. Scott ringde innan idag och vi ska fixa ett bankkonto imorron. Efter de så ska vi åka ut med hans båt och plocka upp hans räkburar, eller hur man fiskar räkor. Och sedan ska jag hem till honom och äta  middag, färska räkor ( de kommer bli lite kul för att jag tycker inte om räkor..). Nu ska jag gå och se Space Jam!
Kommer ett nytt inlägg imorron när jag kommer hem ifrån middagen hos Scott.

Peace


Härlig dag!

Tjeeeena! :D
idag har varit en riiiktigt bra dag! Dagen började med att jag sov rekord länge här i Kanada (kvart i 11). Sedan gick jag upp och snackade med lite vänner och lagade mat med Chris, han gjorde Kraft Dinner ( pasta med ostsås, fast såsen är margarin och ost kemikalier) och jag gjorde kycklingvingar. Efter de gjorde jag mig i ordning och packade badkläder, för att en av mina andra värdfamiljer ( vet inte om de är den andra eller tredje) kom och hämtade mig vid 2-tiden, så åkte vi hem till deras hus och dom visade mig deras enorma trädgård, dom har en enorm hasselnötts gård. Därefter visade dom mig deras potatisland, rabarber, plommon, äpple och päronträd. Tills sist visade dom mig deras egna fågel,   kommer inte ihåg va det var för någon men den såg ut som en örn och lika stor som en! (dom har den bara för att jaga bort alla ekorrar som äter upp deras nötter). Sedan tog vi bilen (en fet Escalade med Bose-system) till Cowichan Bay och köpte lite ost, sen när vi kom hem skulle vi egentligen badat med vädret var inte tillräckligt fint så vi gick ut i potatislandet och tog upp några potatisar istället. Sedan åkte vi och kollade när den yngsta sonen skulle träna football, blev liiiiite sugen osse!  När vi kom hem så började vi med maten direkt, en rejäl bit kött, majskolv och potatisen som vi hade plockat tidigare idag. Till efterrätt fick vi äpplepaj! :D De verkar vara populärt att odla sina egna grönsaker här och att göra sitt egna vin.
Detta kan varit en av dom bästa dagarna jag har varit med om på dom här två veckorna! Den familjen verkar störtskön, det första mamman sa när jag hoppade in i bilen var: "jag är ingen vanlig mamma, jag lyssnar på ungmusik och spelar den högt!", så hon satte på musik och pumpade musik hela bilfärden! :D Deras äldsta son är 93:a och har redan bjudit med mig på bilkörning i bergen, paintball och fiske! Så just nu är jag väldigt glad och har det kanon!

Hörs imorron mina älskade bloggläsare


Cowichan Bay

Tja!
Idag var jag och Chris i Cowichen Bay. Nora körde ner oss dit. Vi åt vi lunch och gick runt och tog de chill, de var ganska trevligt faktiskt! Som ni kanske ser på bilderna så är här väldigt vackert!  
Vi kom precis hem ifrån Noras mammas kalas, hon fyller 89 år idag! Nora är från Finland så hennes mamma snackar nästan bara finska. Så Andrew, Chris och jag satt som tre frågetecken när dom snackade finska.
Margit ringde innan idag ( en av mina andra "mammor") och frågade om jag vill hänga med och bada med henne och hennes son imorron, och självklart så sa jag ja! De ska bli lite skoj för de är inte mer än 15 grader i vatten så vi får så hur mycket badande de blir.
denna veckan kommer bli roligare för att det kommer hända mer, jag ska bada imorron,ska till banken i veckan med Scott och till helgen ska vi grilla hos Noras mamma/bror ( dom är grannar)
hörs imorron!

See yaa





Detta är chris dröm att bo i....



Här skulle man haft en döllig vattenskoter ;)


Oscar är gay

Här kommer ett inlägg så att min bror kan sluta gråta! ;)
Idag var Nora, Chris och jag på mitt andra Rotarymöte, de är faktiskt inte så tråkigt som jag trodde de skulle vara att gå på dom mötena! Jag satt bredvid en man som heter Bryan, en ganska trevlig prick. Han bjöd med mig på en fiskerunda med hans döttrar. Har aldrig pratat med honom förr och så erbjuder han mig att följa med, de gillar vi! :D Folket på Rotarymötena är mycket yngre och roligare än i Ystad.
Nu ska jag gå upp och snacka med Nora och chris om morgondagen.

Peace out!


Random pictures


Tja! Idag har jag inte gjort så mycket mer än varit och handlat mat med Andrew, först körde vi till ett ställe och köpte massa saker där, sen körde vi hem och lämnade de. Och sedan åkte vi ner till en annan affär, bara för att en del saker var billigare.. I stället för att åka till affären ett par gånger i veckan så köper man ALLT i början av veckan och har de hela vecka.

Nu ska jag sova, hörs sen

Kanadensisk glassbil
 
Schtek :D

De har varit många som har undrat hur mycket kläder och SÅNT jag har med mig. Precis lagom, fick ha med mig 46 kilo och jag hade med mig 42


 


Nanaimo

Nu har flera av mina bloggläsare klagat att jag inte har skrivit på ett tag, så här kommer det!
Idag har Nora, Andrew och jag varit i Nanaimo och gått en runda nere vid vattnet, snackat och ätit lunch nere vid hamnen. Vi hade de supermysigt och riktigt stekigt väder! När vi hade ätit klart så åkte vi till Vancouver Islands största shopping - center. När Nora skulle köpa parfym så passade jag på att gå runt lite och checka läget, och jag blev helt paff när jag såg att dom hade mitt wax!  Har inte sett de någon annanstans mer än på Point i ystad, så mamma du behöver inte skicka något wax! :)
 Chris kunde inte vara med idag för att han jobbade.
 här kommer lite bilder från idag:


  
Som ni kanske ser så är de inte så stor skillnad från US and A

De kom och flög såna här plan hela tiden. (Ganska coolt faktiskt)

Kanadas, British Columbias och US and A:s flagga

Inkommande flygplan


Chill

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att kollat på film. När man inte gör så mycket på dagarna så blir de att man börjar tänka på er där hemma och speciellt handbollen. Jag har inte tränat på hur länge som helst, mer än 100 situps och 50 armhävningar varje dag. Jag längtar tills nästa vecka då jag ska skrivas in på skolan och då ska jag även kolla vad skolan erbjuder för sporter. Jag hoppas verkligen på att jag får börja på football, de hade varit riktigt ball! Att få tillbaka känslan när man tar på sig hjälmen och sen bara köttar ner dom andra!
Nu ska jag gå upp och se om Andrew har kommit hem från jobbet!


Peace

Chemainus

Idag var jag och Christoffer nere i stan och kollade vilka sporter jag kan börja på. Här är faktiskt ganska många som jag skulle kunna tänka mig t.ex. badminton, tennis, ishockey eller football.  Christoffer visade även mig runt hela stan, vi va ute och gick i över två timmar i 30 graders värme och knall blå himmel. Sen när vi kom så åkte vi till Chemainus och åt kvälls mat och kollade på stan. Nora växte upp i där. Chemainus är en gammal indian stad, eller nästan alla städer här är gammla indianstäder.Just nu sitter jag och Chris i tv-rummet och kollar på  filmen Wanted.
Här är lite bilder från idag.

Jag och en av dom mest kända målningar i stan

 Whistlerligger i bergen långt borta

Me und Chris


Inget att göra..

Nu kom Nora och Christoffer precis hem från jobbet. Nora jobbar på någon bank nere i stan och Christoffer jobbar på McDonalds. Idag har jag varit på mitt första Rotary möte i Kanada, dom presenterade mig ganska snabbt, sen tackade jag så mycket för att jag har fått komma och sedan gav jag dom mina presenter. Nu ska jag gå ut och hjälpa till med maten hade jag tänkt!

Peace!



Kanada gänget



Oscar och Henrik



Welcome to Chicago !



Informations mötet på kvällen innan dagen D, här är vi alla 36 samlade :D



Wahlgren är alltid lika söt:)



Lissie :D



Är inte Christoffer föör söt? :D


Family trip

Idag har varit en händelserik dag, vi har sett  massa olika saker, t. ex. sandslotts tävling, hästshow och till sist körde vi och kollade på enorma träd. Hästshower är inte min grej riktigt, satt på en träplanka i två timmar och höll på somna.. Sen när vi kom hem så började Andrew och Nora laga mat. De blev kyd, majskolv, vitlöksbröd och grönsaker :D
Här kommer lite bilder från dagen:
 
Vancouver Island

sandslotts tävlingen

Snel hest


Andrew, Nora och Christoffer


Some pics

Cha cha mina älskade bloggläsare! Nu har snart hela Ystad frågat mig hur min familj är och hur huset ser ut, så här kommer lite bilder på huset och mitt rum. Idag har jag varit nere i stan och kollat på lördags marknaden, handlat mat och spelat WII sports. Just nu orkar jag inte mer i och med jag fortfarande har jetlag.. Nu ska jag gå och se vad min "bror" hittar på med.

Peace





Äntligen hemma!

Nu har jag äntligen kommit fram och ska börja packa upp mina väskor nu och sen bara ta det lugnt hela dagen. Är ganska trött efter att ha varit vaken i 30 timmar igår, seegt! Kanada verkar bra. De bästa med Kanada är nog att dom har meter, millimeter, centimeter, kilo och km/h, så slipper jag räkna om de varje gång man snackar om sträckor eller något! Igår när jag åkte hem från flygplatsen så sa min "bror" så här i bilen, " I am a total geek" , och de va kanske inte de bästa han kunde säga när jag hade träffat honom i en halvtimme!  Nu ska jag packa upp mina väskor, hörs senare!

See ya!


Ready for take off!

Hej mina kära bloggläsare! Idag har jag sagt hej då till lilla ystad och tagit de första klivet in i den stora världen och sitter just nu i Stockholm på mitt hotellrum och schteker! Imorron är den stora dagen för då hoppar jag på planet som först tar mig till Chicago som tar 9 timmar och sen tar jag flyget till Vancouver som tar 4 timmar och sedan hoppar jag på de sista planet som tar mig över till  Vancouver Island och staden Victoria och där kommer min familj stå och vänta på mig! Sen har jag bara en timmes bilfärd hem till mitt nya hem!

Peace out!


Kära Gustav

Hej vår lilla Gussy ! :D hoppas du gillar din nya blogg och fortsätter fylla den med roliga minnen från Canada! Vi kommer sakna och tänka på dig mycket därför vill vi att du ska skriva här vad du gör och tänker om dagarna så vi kan följa din resa. Ha det så roligt Gustav och var rädd om dig! många pussar & kramar från oss, Mathilda, Linn & Ariana ♥


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0