Grattis!

Grattis på födelsedagen mamma! :) Hoppas att du och pappa har det mysigt i Florens! :)


Bilden är ifrån mammas födelsedags fest i somras! :)

Bilder!

jag känner att jag har varit väääldigt dålig på att blogga och lägga upp bilder! så denna gången får ni massa bilder och lite text!
Håll i er för här kommer dom:


Nora och Andrew


Här har vi tre av mina 4 familjer jag ska bo hos!
Detta var lite bilder från grillningen hemma hos oss den 12 september. här kommer bilder från vandrigen i helgen med Bryan Bass


Här är otroligt vackert som ni kan se!




som jag sa till oscar, jag lägger upp så många bilder jag kan innan de klyddar.. så de går inte att lägga upp fler för tillfället. kommer bilder på torsdagkväll, har träning imorron så hinner inte lägga upp då

haajhaaj

Getting sick

Sorry att jag inte har varit så bra på att blogga på senaste, men ungefär lika bra som ni är på att kommentera... ;) 
jag gör samma sak om dagarna så jag har inte så mycket att skriva om i veckan. Igår var jag på Maple Bay yacht club med Skott. Vi fick ett ganska stort problem när vi kom dit, jag fick inte vara inne i byggnaden när där var alkohol. Så dom var tvungna att skicka in alla som satt på verandan så jag och Scott kunde sitta där ute i de kalla. jag var lite snuvig igår, och nu är super förkyld!
Idag var jag och Bryan ( en man från rotary) ute och vandrade i igenstans! vi körde på en grusväg men hål ÖVERALLT, verkligen överallt i 2 timmar.  På vägen hem så körde vi och letade efter svartbjörn, men hittade inga så vi fortsatte hem. Helt plötsligt står där en liten svartbjörn mitt på vägen!! ( ca 100 kg) Sjukt ball!! Sen var de vidare direkt till football träning. Fick reda på att vi inte ska spela imorron för att vi har varit för lite folk på träningarna. Så jag blev lite sur, för att de var en hemma match och allt!
Nu ska jag gå och duscha sen kolla på football!

haajhaaj


#57

Kom precis hem ifrån min första footballs träning här i Kanada! De var inte någon extremt rolig träning för att de är match imorron, vi gick igenom lite spel och fixade teknik. Jag har inte tränat football på 4 år, så jag kände mig ganska lost kan jag lova! men de var skoj att vara där och att jag kommer bli bättre och bättre för varje träning! :)
Imorron ringer klockan 07:00 för 08:15 går bussen för att ska vi ta färjan till "main land" och spela en match!! Dom sa att jag förmodligen inte kommer spela för att man måste ha något papper klart innan man får spela. Men om dom hinner få de klart så finns de chans för mig att spela. Jag skulle bli sjuktextremt förvånad om dom sätter in mig när jag inte har gjort en "riktigt" träning än. Men de ska bli riiktigt skoj att få hänga med och kolla på när dom spelar! Ju fortare jag kommer i laget ju roligare blir de!
Nu ska jag gå upp och fixa men mina byxor och packa väskan.
Hörs imorron när jag har kommit hem!

Take care!

 


Helg!

Ooh vad jag trivs här och i skolan! allt är super skoj, speciellt skolan! Varför har man inte så här roliga klasser hemma? P.E:n är superrolig, har idrott med grade 10, 11 och 12 så de är superroligt. Och då ska vi inte snacka om Rugbyn, har världens skönaste tränare, Mr Skene. Har spelat som PRO, har varit head coach för damernas a-landslag i rugby, och just nu är han assisterande tränare för något av damernas landslag! I Auto tech klass har jag Mr Geoth eller som vi kallar honom Mr G ;) idag började jag och två andra killar på en labb, att plocka sönder en motor i så små delar vi kan. Och sen ska vi sätta ihop den igen ( om vi lyckas blir jag förvånad). Och i matten räknar vi bara, inte så roligt om vi säger så..
På tal om något helt annant. Igår när jag gick hem från skolan så gick jag förbi en 10-åring som frågade om jag var bög!? så svarade jag så klart nä och frågade varför han frågade de, så svarade han att jag såg ut som de... hahaha :P
Nu ska jag gå upp och värma mitt tandskydd, för de är ju första footballs träningen imorron. Och gissa om jag är taggad ? :D
Hörs imorron efter träningen!

KyssN


Här har ni mig om ett par år! ( Tom Brady, världens bästa QB!) 


COWICHAN BULLDOGS!

Har precis kommit hem ifrån football träningen! tränade inte, kollade bara och fyllde i papper. Men på lördag smäller de! De är precis som på film, man tränar när de e knallsvart och där är stora strålkastare som lyser upp planen och såg precis ut som på film när man stod och kollade på! De verkar vara ett härligt gäng som tränar, alla var väldigt nyfikna vem jag var och om jag skulle börja spela och om jag hade spelat innan.
Just nu är jag såååå glad och har precis provat alla skydd. Nej kevin, de är inte många.. (axelskydd, hjälm och byxor med skydd får framsida lår och för knäna.
Nu ska jag gå och försöka sova, kommer nog drömma om football!

Sov gott och ha de bäst!

Someone's gettin high

Helt sjukt, på idrotten idag spelade vi softboll. Och dom har riktiga banor för baseball så vi gick ifrån skolan för att gå till banorna. På vägen till banorna så ser vi 5 killar sitta i en trapp uppgång. Dom killarna sitter och röker på!?!! Istället för att va på en lektion så går dom och röker på! jag blev helt chockad när en av killarna i min idrotts klass skriker: " someone's getting high", jag var tvungen att fråga en av killarna om du rökte på eller bara rökte cigarretar.
Idag bytade jag ner mig från grade 11 matte till grade 10 matte, tackvare att min mattelärare på ÖP inte lärde mig speciellt mycket förra året mer än hur hans ekonomi står till.. Så imorron börjar jag i en ny matteklass.
Just nu har jag inget annat att berätta för er, ni får nöja er med detta.


Allt...

... Rullar på dom vanligt, stiger ut kvart i 7 och går upp och äter frukost och duschar. Sedan kör Nora mig ner till skolan. Skolan är inte som hemma att man har olika lektioner varje dag. Här har man samma lektioner i 5 månader, fast man ändrar ordning på dom varje vecka. Så denna veckan börjar jag med Rugby istället för att sluta med det.
har glömt att berätta för er att för någon dag sedan när jag gick hem från skolan så såg jag en orm! inte någon jättestor, men ca 40 cm!
jag är supertrött efter skolan och på kvällarna för att jag har dubbla träningar och sedan går jag hem, och det tar 45 minuter.
Vi får inte riktigt kontakt med Footballs tränarna om när och var träningarna är, så de är inte säkert att jag börjar träna imorgon ! :( vi ringer och lämnar ett meddelande varje kväll men dom ringer aldrig tillbaka.
nu ska jag gå och lägga mig (21:02) för är suupertrött!

Peace

 


Helgen

Denna helgen har varit kanon! igår hade vi bbq här "hemma" (bilder kommer imorgon). De va trevligt och skoj att få träffa alla mina familjer och colins och Natys familjer. Vi var cirkus 25 st här igår, jag tycker om Gordon ( min tredje "pappa" mer och mer för varje gång jag träffar honom. Han är supertrevlig och rolig.
Idag var jag, Colin och Naty i Nanaimo och hälsade på Rolf och Alice. riktigt chill, vi gick runt och snackade och shoppade lite. Jag önskar faktiskt lite att jag bodde i Nanaimo, de är en ganska mycket större stad, och riktigt fin! De är så roligt att träffa dom andra utbytesstudenterna och får höra allt skoj dom har fårr uppleva. 
Nu i veckan så är de min första football träning! Det ska bli extremt skoj att få börja på de igen och att få kompisar inom laget och sen folk man kan gå med i skolan! 
Nu ska jag gå och sova för de blev en sen natt igår! 

Här är lite bilder från när jag spelade i Ytown Rockets!:


De var något år sedan!


31 is the man!


järngänget


AAJ?


Trötter

Tjenixen!
Allt rullar på hur bra som helst och jag har det kanon! folk börjar prata med mig mer och mer för varje dag i skolan :) Skolan är kanon kul och jag sportar väldigt mycket så jag känner mig riktigt glad! Känns helt underbart att få börja sporta igen. För er som inte vet så har jag P.E (idrott) med grade 12 och har skoj, driekt efter har jag rugby träning. Halva skoldagen är sport. Idag sprang vi 2400m lopp på idrotten, kom in på 10:20 så jag är ganska nöjd fast jag inte har tränat på en hel månad. På rugby träningen så började vi med lite styrketräning och sedan lärde vi oss passa. Efter de spelade vi på skoj utan tacklingar. De är nog första gången i hela mitt liv någon har varit imponerand över min "spänst" och hur "snabb" jag var. På handbolls tränigarna ligger jag typ i nedre delen av träningsgruppen i handboll.. Men jag tyckte de var lite skoj i alla fall :)
igår ringde Nora Footballs coachen och snackade med honom, och jag ska börja på Football! ni fattar inte hur glad jag blev när nora berättade att jag fick börja träna! :D


kommer bilder imorron från vår lilla bbq vi ska ha här "hemma" imorgon :)

Ps, Ogge de ser ut som de får bli en fest när jag kommer hem ;) haha

I am a survivor

YEEEEZZ, jag överlevde den första skoldagen!!
min första lektion var fordon, där gick vi bara igenom säkerhet och ALLA regler på skolan. Sedan hade jag matte och de verkar vara ok, eller i början iaf. Efter de var de lunch, jag älskar skolmaten här!! McDonalds :D men de ska inte bli någon dålig vana att gå dit, jag ska ta med egen lunch! efter lunchen hade jag idrott, vi var minst 80 pers!! där var både grade 10, 11 och 12. Vi spelade douge ball och de var sjuktball när man var så många! Den sista lektion för dagen var rugby. Den läraren har varit tränare för massa landslag och har själv spelat som PRO. Det ända han gör om dagarna är Rugby sa han, så Mats kleNman kan slänga sig i väggen! ;) haha :D
efter skolan gick jag och shoppade, massa!! Pennor, suddi, block, träningskläder ( massa för jag har idrott varje dag i skolan), fotbollsskor, en riktigt football och en träningsväska.
Folk har berättat för mig att folk kommer fram i skolan och frågar vem jag är och vad jag gör i skolan. Men jag kan inte riktigt säga att de var så här, de var bara ett fåtal som kom fram och frågade. men de kommer nog fler ju längre tiden går.
en sak som jag gillar är att lärarana och elever inte ser direkt att jag inte kommer från kanada utan att jag är en liten svennis. Och de gillar jag, för jag vill smällta in så bra de bara går och inte sticka ut för mycket.
Nu ska jag gå och sova för skolan är ju viktigt ;) haha

Peace out!


Mest för att Sofia ville vara med på min blogg.. ;)

Nervös

I dag har jag inte gjort mycket mer än att kollat på Top Gear och Idol.
Imorron är de den stora dagen! jag börjar skolan!! Den dagen är de jag har varit mest nervös över över hela denna resan!! Men de känns lite bättre att Colin också går på skolan och vi ska äta lunch imorron :)
Nu ska jag gå och sova så jag kommer upp halv 7 imorronbitti!
Peace out

OJOJOJ säger jag bara!

TJAA!
Vilken helg!!
Vi började med att åka bil ner till Victoria och tog båten över till USA och Port Angeles, där gick vi runt och kollade läget i stan och sedan gick vi och åt Thailändsk mat. senare på kvällen delade jag säng med en kille från Thailand (get). Tidigt på morgonen dagen efter kom Gordon och knackade på dörren och de va dags att gå ner och äta frulle. Sen åkte vi till Seabeck som ligger en bit ifrån Seattle. Där träffade vi dom andra 20 utbytesstudenterna som bor i USA. Där var en hel del asiater och sen var vi 7 Skandinaver ( 2 norrmän, 1 dansk, 2 finnar och en annan svensk.)  på dagarna hade vi ”lektioner” där dom lärde oss hur vi ska hjälpa varandra om vi fick hemlägntan, vem vi ska ringa när vi ska resa, att om där är alkohol på en fest så ska vi åka där ifrån. Vi fick även ett nytt D,: Downloading,  dom tycker inte att vi ska ladda ner filmer eller sitta vid datorn när vi är här. På kvällarna hade vi extremt roligt, vi badade när de var knallsvart, sprang runt och busade, och hade allmänt skojigt! Som avslutning på denna roliga helg hade vi vattenballongs volleyboll. Fruktansvärt roligt kan jag lova!
Denna helgen har varit de roligaste på hela resan hittills! Att få träffa alla andra utbytesstudenter från hela världen och lära känna dom! Nästa gång jag kommer träffa hela gänget är i Februari. Men när jag ska på california trip så kommer jag träffa 24 av 34 stycken, jag läääängtar!
här kommer lite bilder sen helgen:


Här är hela gänget som bor i Kanada




Från vänster : Colin, Rolf och Get ( Frankrike, Norge och Thailand)


Middagen i Port Angeles


Rolf från Norge...




Billy från Thailand


från vänster: Jose, Sofia, Lärke, Signe-Marie, rolf och George (Ecuador, Sverige, Danmark, Norge, Norge, Slovakien)


Vinnade laget såklart!


Rolf, Lärke, Signe-marie och Sofia dansade "kyckling dansen" runt mig, och jag var en midsommar stång..



Första lägret med Rotary

Haaj!

Idag har det varit en lugn dag ( som vanligt..)
Allt jag har gjort idag är att packat inför Orientation i Seabeck i Washington state. Det ska bli otroligt roligt att få komma till US and A igen, och sen kommer jag träffa alla andra utbytesstudenter i mitt distrikt och det är mellan 20 – 30 st. tror jag. Så de kommer vara borta i 4 dagar så de kommer inte komma några inlägg medans jag är där!
Nu ska jag gå och lägga mig för ska upp  tidigt imorron. Klockan är ställd på 8 00 imorgon bitti.

Kommer ett inlägg på måndag!

HaajHaaj

 

 


Inskriven

Haaj!

Sorry att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen på det senast! Hoppas ni har överlevt fast att jag inte har skrivit här.. ;)
Igår var jag ute på min första båttur med Andrews båt. Vi var inte ute så länge, men de var ändå trevligt. Här är många amerikanare som kör upp sina enorma båtar och bara glider runt och schteker. Det är helt galet vad här är stora båtar!
 Senare på kvällen åkte vi till Noras systers födelsedagskalas. Nora varnade mig i bilen på väg dit att hennes familj inte är som andra familjer. Hon hade helt rätt! De var inte en enda av dom 10 stycken som hälsade på mig! De va ett riiiktigt konstig gäng de där kan jag lova!
Idag har var jag på mitt tredje rotarymöte, vi hade distrikts guvernören på besök. Extremt tråkigt mötel! Det var till och med två gubbar som somnade när han snackade!
 Sedan åkte jag och Scott fixade ett Kanadensiskt nummer till mig ( så de är inte lönt att ni ringer/smsar mig längre). Efter de åkte vi till skolan och jag blev inskriven. Jag valde också vilka lektioner jag ska gå på, alla klasser va typ fulla så de blev inte riktigt som jag vill. Jag valde: Matte, Engelska idrott, Rugby, fittnes, fordon ( litta mekk :D), dator Graphics och turism, ( vet inte riktigt vad de är, men dom sa att det var lite fridluftsliv). Som sagt, inte riktigt som jag hade tänkt mig, men de kommer vara ett chill år kan jag tänka mig!
Imorron ska jag och Scott till skolan och kolla läget och kolla var mina salar är, så att jag hittar lite i alla fall.  Jag fick även en karta på skolan! Haha!
Hörs imorron!

Andrews båt




Här får Gunsan jubba lite, eller vad säger du Wahlgren? ;)


Lika bra att ha en båt på sin båt...



RSS 2.0