Bilder





Denna sidan är helt sjukt kass, så jag fick bara lägga in en bild idag.. :(


Har jag gått och blivit ett svin?

Hemma från skolan idag så tänkte jag att jag kan blogga lite!
Vad är felet på mig? Varför blir jag bara sjuk i detta landet?!
Matchen i söndags gick ialla fall kanon, vi vamm med typ 15! jag spelade inte i och med min hjärnskakning, var sjuukt sugen på att spela! Igår på träningen så ville Coach Hugi att jag skulle spela Outside linebacker!! blev superpaff när han ville att jag skulle spela där!  Så på matchen nu på söndag kommer jag förmodligen spela både WR och Outside linebacker! Super skoj! ( om jag blir frisk tills dess). Annars Funkar allt som de ska! Nu är de inte långt kvar tills California trip! Jag längtar sjukt mycket, ska bli fruktansvärt skoj! Men kan tycka att de är lite konsigt att jag inte kommer träffa Oscar när jag är i california, han är för norr än var vi kommer vara :(

bilder från matchen kommer lite senare idag, efter jag har sovit en stund nu på morgonen!


17 år!

Nu är jag levt som 17-åring i drygt en dag, det känns hel ok faktiskt!
Här kommer två bilder från middagen:



Smisk!

vilken helg! i fredags tog jag de bar lungt hemma efter en jobbig vecka i skolan.
 och i lördags var de 2 timmar och 45 minuters träning!! efter träningen var de en fantaksikt god thanks giving dinner! igår spelade vi match mot Nanaimo och förlorade, eller nä vi förlorade inte, vi fick smisk! 55 - 0! Nanaimo är obesegrede hela denna säsongen! men jag fick spela speciall team och receiver!! jag fick inget pass , men gjorde sen en kille fick smaka gräs i allafall! :D Coach tycker i alalfall att jag har bra händer, kan nog vara pga handbollen! :D efter matchen så var de hem och duscha och sedan sticka på nästa thanks giving dinner! de var hemma hos min nästa familj, bud and be faultons. jag blev även inbjuden på en skidresa i whistler i vinter, för deras barns har en stuga där! (fick även en katalog med stugor i så vi kan köpa en pappa! :D där fanns en stuga för 8 miljoner Kanadensiska dollar, och dollarn står i 6,7 kr!)
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att handlat mat för nu på kvällen så hade vi en faaaaaantastisk fundue middag! vi hade olja (vanlig) ost, och choklad som dessert! nu har jag bugaspräng kan jag lova!
Har nog glömt att berätta för er att förra veckan var jag och såg Kanada - USA i damhockey! rätt ball faktsikt, dom bästa lagen i världen. Plus att de va ett stort slagsmål i slutet för att Kanada vann med 3 - 1!
De är inte alltid man blir 17 tvågånger i sitt liv, jag blir a allafall! är 17 just i svensk tid, och blir de igen om ett par timmar i Kanada! :D
här kommer lite bilder från förra helgen och denna!:


Kanada i vitt och US AND A  i blått!


Bästa på hela matchem, slagsmål!

Här kommer lite bilder från Senaste matchen.





böghög?




NFL fångst på den asså! riktigt sjuk!

Sidan har inte funkat, därför de är lite sent....

Thanks giving!

Äntligen helg! har varit väldigt dålig på att gå och lägga mig på kvällarana denna vecka! Denna helgen kommer vara galet nice, football träning, football match, thanks giving, ledig på måndag från skolan och på tisdag fyller jag år! :) så på tisdag är de bara 365 dagar tills jag kan ta körkort! :D
 Förra matchen fick jag starta! (och vi vann!) är med i "speciall team" så är med i punt team och kick off return (kor). Jag hoppas på att jag får spela i helgen också, har gjort en bra vecka när de gäller football. Så jag kan ju bara be till gud om att få spela lite receiver! hade varit fruktansvärt skoj om jag fick chansen!
Idag fick jag reda på att jag kommer flytta till min nästa familj den 7 september. Och jag blev erbjuden idag att få äta thanks giving middag med min nästa familj på söndag efter matchen!
Nu ska jag ladda ner lite musik till mobilen, har ingen musik på mobilen och de är sjukttråkigt att inte ha musik på matten.. :P
Hörs på söndag kväll eller måndag!

 pusshaj


Fooootball!

Ajajaj, just nu har jag nog väärldens största rövkaka! kan inte sitta på min vänstra sida av ballen! aja, kom precis hem ifrån den bästa football träningen ever! allt gick sjukt bra och hade riiiiktigt skoj! Jag träffade även en ny kille i laget som heter Tayler och halvt  dödade mig idag.. :P Luke i laget frågade mig idag om jag ville hänga med honom och hans kompisar till Victoria till helgen ( men verkade som på Nora att jag inte fick hänga med...) Till helgen har vi match mot våra "kompisar" från Nanaimo och de är bara 20 minuter med bli här ifrån. Sitter aldrig fel med ett litet derby ;)
I skolan rullar allt på som vanligt, imorron ska jag och den franska utbytesstudenten på lunch med en tjej som var utbytesstudent i Peru förra året!
Jag hoppas att jag får MASSA kommentarer för istället för att sova så bloggar jag för er tack vara Linn Eiman ;) hahaa
Nattinatti gott folk!

 
borde ha nummer 81 eller något sånt frääsigt ;)


Cowichan Bulldogs FTW!


Denna löjliga sak måste vi gå med runt nacken varje dag i skola, fast INGEN använder den! :P ( jag vet att jag ser extremt tjock ut på den bilden!:P)
Igår natt drömde jag att jag såg wahlgren komma körandes med en riktig bil, så sa han " ska inte Håkan hänga med" och direkt efter vaknade jag upp, och hade wahlgrens röst i huvudet! Jag blev riiiiiiiiiiktigt glad över att höra din röst! :D
natti

RSS 2.0